Ai ci chiar nu am stiut la ora asta ce sa "infloresc", eu zic ca puteti lua de pe 3-4 site-uri de profil 2 fraze de la unu, doua fraze de la uni, si sa iasa o poveste ptr magazinul vostu. Mai jos am lasat textul facut de Luciana pentru trandafiri...

 

"

Pasiunea noastra pentru decor ambiental a prins contur datorita notorietatii trandafirului timp de secole. Trandafirul este nobil, elegant si distins prin unicitatea lui, nu intamplator, este supranumit, “Regele florilor”. El este un simbol al perfectiunii, al iubirii si al vietii.      

Trandafirul criogenat este inspirat din povestea” Frumoasa si Bestia”. Procesul exclusiv de conservare , este o tehnica naturala 100% care mentine textura si aspectul original al florilor, facandu-le sa para mereu proaspete. Acesta are o durata de viata de pana la 25 de ani.      

A oferi cadoul potrivit in orice moment, reprezinta arta de a darui!      

Va stam la dispozitie cu idei inedite, ce va vor scoate din impas de fiecare data, iar esecul in alegerea unui dar va fi de domeniul trecutului. Fie ca vor fi oferiti ca semn de apreciere, pentru a celebra o reusita intr-un proiect sau ca simbol al iubirii, trandafirii nostri, intotdeuna isi vor gasi un loc de onoare in orice casa sau birou, fiind admirati in toata splendoarea lor, iar gestul dumneavostra va fi cu siguranta apreciat si memorabil.  "